Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dodatek do ziemniaków, kaszy, klusek
Odsłon: 101
Pyszny, orzeźwiający , kwaskowy kompot. Ponieważ sezon na agrest i maliny rac...
Odsłon: 41
dodatek do ziemniaków, kaszy, klusek
Odsłon: 101
Pyszny, orzeźwiający , kwaskowy kompot. Ponieważ sezon na agrest i maliny rac...
Odsłon: 41
Składniki
Jajka wbij do miski, dodaj cukier i ubijaj przez 10 minut na puszystą masę. Wciąż miksując do jajek małym strumieniem wlewaj olej. Dodaj proszek do pieczenia i budyń. Dokładnie wymieszaj. Do masy dodawaj po troszku mąkę i dokładnie połącz . Wsyp rodzynki. Wymieszaj. Ciasto wylej do keksówki i piecz 45 minut w temperaturze 180 stopni.